Tennis/padel skirt

Tennis/padel rok

Aantal
Prijs
1-4
€65
5-15
€50
16-30
€47
31-50
€45
51-100
€42
101-1000
€40 – €35

Deze tennisrok is gemaakt voor sportieve en actieve vrouwen voor zowel tennis als padel. De comfortabele een stijlvolle tennisrok heeft aan de bovenkant een elastische band en een geïntegreerde binnen broek met pijpjes. Dankzij de elastische materialen en dry-fit techniek zit deze tennisrok super comfortabel. Dit garandeert je de maximale bewegingsvrijheid. Dankzij de elastische broekspijpen van de binnenbroek kunnen 1 of meerdere tennisbalen bewaard worden.

Product details
– Normale Europese pasvorm
– Gemaakt van 100% ademend en vocht afvoerend polyester vezels
– Geschikt voor tennis/padel
– Sterke stof waardoor de rok jaren mee gaat
– Uitermate geschikt voor alle seizoenen bij 15-35 Celsius
– Niet doorschijnend en te bedrukken in alle kleuren en met alle logo’s
– Inclusief binnenbroek voor het bewaren van tennisballen

Zelf ontwerpen

Sterke stof en binnenbroek

Ontdek het comfort van onze luxe tennisrok, gemaakt van ademende stof voor vocht- en warmteafvoer. Perfect voor langdurig gebruik en intense trainingen. Ervaar het plezier en gemak tijdens al je tennis- en padelsessies, met een elastische band voor een perfecte pasvorm. Bovendien heeft de rok een handige binnenbroek om tennisballen op te bergen. Concentreer je volledig op je spel zonder onderbrekingen!

Fijne elastische band

Dankzij de elastische band aan de bovenzijde van de tennisrok geniet je van een comfortabele pasvorm die altijd op zijn plek blijft. Hierdoor kun je moeiteloos bewegen tijdens al je tennis- en padeltrainingen zonder hinder van een ongemakkelijk zittende rok. Laat je niet belemmeren en ervaar het gemak van een perfect zittende rok tijdens al je sportieve activiteiten.

GET INSPIRED

AVZuidwal3
Balance3
loopshirt ontwerp blauw
loopshirt ontwerp groen
loopshirt ontwerp groen rood
loopshirt ontwerp blauw oranje wit
loopshirt ontwerp wit blauw
loopshirt ontwerp wit groen blauw

READY FOR A DESIGN?

Then first calculate your price below and start your design from there. You can then choose whether you want us to design it or design it yourself. Would you rather ask a question? Please contact our colleague Melvin.

Contact details:

Phone: +31621696291

Email: [email protected]

Why TD Sportswear

100% PASSENDE KLEDING

Onze maat bepaal tool helpt je om altijd de juiste maat te kiezen. Past het toch niet? Geen zorgen, we leveren gratis nieuwe kleding als je aantoonbaar de maat configurator hebt gebruikt. Onze 100% pas garantie helpt jou aan je droom outfit.

NIET GOED? NIEUW PRODUCT

We gebruiken de beste materialen bij TD. We zijn zó zeker van onze kwaliteit en service dat je wanneer wij een fout maken of iets binnen 60 dagen zomaar kapot gaat een gratis nieuw product geven.

100% DE SNELSTE

Bij TD werken we keihard om altijd in alles wat we doen de snelste te zijn. We leveren in 1-3 weken en zijn daarmee minimaal 2 weken sneller dan anderen.

100.000+ KLANTEN

TD gaat door tot je echt tevreden bent. Ons doel is om jou met een blij gevoel op de fiets te krijgen. Alles bij ons draait om jouw tevredenheid. Je hoeft je geen zorgen te maken.

This is how we make your clothes